1 broodje Crabzilla met extra mayo.

Als er wat valt te krabben zijn de Polsjes er als de kippen bij 😉

Gisteren ben ik zsamen met de oudjes, Oliver en Valentijn richting Den Haag gegaan om de grootste krab ter wereld te aanschouwen in Sealife. De rij was mega lang en we hebben 3 kwartier langzaam naarvoren geschuifeld maar we werden vermaakt met ballonnen en snoep. Ik heb een filmpje gemaakt van hoe de dag verlopen is en het is zeker de moeite waard om een naar Sealife te gaan naast de krab hebben ze zelfs echte krokodillen!

Related Posts

#22 Bloed doneren (De eerste stap) #22 Bloeddoneren.
0 shares

Over mij

Hey daar, leuk dat je hier bent!

Mijn naam is Jasmijn Pols en als dromenjager, new born mom en reislustige avonturier deel ik mijn verhalen met jullie. Liefs,
Hey daar, leuk dat je hier bent!

Recente artikelen