#66 Bellenblazen van de Eiffeltoren

Ik moet een jaar of 6 zijn geweest op deze foto. Een foto genomen door mijn moeder onder de Eiffeltoren. Van mijn vader, mijn zus en een rare knakker, misschien een Roma die mijn flippo’s wil hebben of het is mijn broer, ik zal het nog even navragen.

Vanwege het gure weer die dag was het geen aanrader om met kleine kinderen de tocht naar boven te wagen. Eerlijk gezegd denk ik dat het ook vanwege mijn vader was, die de hoogte van het stalen monster niet zo goed kon waarderen.

Maar het gaf niet ik zou terugkeren en de stappen één voor één nemen om met mijn eigen ogen het uitzicht te bekijken. Helaas ben ik niet de enige die dit idee had, jaarlijks trekt de Eiffeltoren ongeveer 7 miljoen bezoekers de meeste daarvan uit Aziatische oorden.

Lees ook: Andere dromen van mijn dromenlijst.

Na 23 jaar was ik terug samen met Rozan en Marleen, liepen we over dezelfde brug onder dezelfde stalen bogen dit keer met de zon in onze rug. Vloekend en tierend met zweet op onze bovenlip kwamen we tot zijn kniehoogte. Gelukkig waren we er op tijd want het was feest de Eiffeltoren is namelijk jarig dit jaar hij mag 125 kaarsjes uitblazen. En dat hebben wij gevierd helaas niet met flessen wijn en croissants maar gewoon, genietend van het uitzicht en prachtige bellen van sop. Daar wordt iedere roestige bejaarde toch vrolijk van?

Liefs,

handtekening

Related Posts

#39 EHBO Cursus #53 Lezing waarzegster (liefst met glazenbol)

Comments

  • Ursula van Leeuwen
  • 2 oktober 2014

  Heb je nummer 57 ook meteen van je lijstje kunnen strepen?

 1. Nee dat niet maar is natuurlijk een goede reden om terug te gaan 🙂

  • Anoniem
  • 2 oktober 2014

  waren ze nu eindelijk klaar met die toren te schilderen?

  BB (BromBeer)

 2. Een keer in de 7 jaar doen ze dat en dan in 3 tinten het onderste stuk is het donkerst dan lijkt ie optisch nog langer. Ik denk dat ik mij ook zo ga kleden dan lijkt ik ook langer 😉

  • Anouk
  • 4 oktober 2014

  Goed zo JaJa… Je dromen achterna!!!

  • Lotte
  • 7 november 2014

  Heerlijke foto’s meiden !!! Nora en Jade willen ook (mama ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares