#64 Curling (of zoiets)

Het is alweer even geleden dat ik iets van mijn lijstje heb af kunnen strepen. Het werd tijd. Tijdens een gesprek met rode wijn kwam mijn lijst weer aan het licht en bespraken we de optie curling. Dat lijkt mijn zo’n magistrale ervaring, opgaan in die ketel en als een malloot met dat bezempje in de weer. En dan elkaar aanmoedigen door louter marktkoopman geschreeuw. Kortom, ik wil het!

Ik had ijsverenigingen bekeken die dit organiseren maar realiseerde mij toen dat dit een uiterst serieuze sport betreft. Het toestaan van een groep meiden met een dubbele agenda en gruwelijke dorst is dan niet een plausibel plan.

Echter had Inge alias Ingepedia (de dunste encyclopedie voor onzinnige feitjes) een grandioos plan. Zij vertelde ons over Fluitketelschuiven in Haaren een ware nieuwjaarstraditie op de ijsbaan. Met wat gedwongen aanmoediging hadden we de meiden bij elkaar en hebben we ons het zweet ingeschoven.

Uiteraard heb ik daar een compilatie van gemaakt 🙂

 

Related Posts

'Lekker bijpunten voor je?' 5 redenen waarom een reis naar Gambia wel een goed idee is!

Comments

  • Mimi
  • 8 januari 2017

  Grandioos dit!!! Ik kom niet meer bij ??

  • Myrtle
  • 22 januari 2017

  Hahahahaha #bestesportenvooralsportcommentatorooit ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares

Over mij

Hey daar, leuk dat je hier bent!

Mijn naam is Jasmijn Pols en als dromenjager, new born mom en reislustige avonturier deel ik mijn verhalen met jullie. Liefs,
Hey daar, leuk dat je hier bent!

Recente artikelen