Reisverhalen

Ben ik verbonden?

Omdat ik ontwenningsverschijnselen kreeg van de drank. Vonden Yvon en ik het wel weer eens tijd voor een afzakkertje, nou ja een goede-door-zak-avond. We besloten en dagje naar Surfer’s Paradise te gaan en daar te overnachten zodat we goed opstap konden gaan en rollend ons bedje terug konden vinden. We pakte onze weekendtas en betraden “Kakkerlak Hilton”. Eenmaal in ons kamer besefte ik dat deze naam niet voor niets terecht gegeven was aan het hostel. Er stonden maar liefst 5 lieve kleine harige vriendjes op ons te wachten. Tis jammer dat ik geen foto heb genomen van ons schamele onderkomen, maar ik denk dat het plaatje hieronder goed weergeeft van de sfeer die daar hing.

Ach ik kon de romantiek er wel van in zien en ik stelde mij netjes voor, dronk een pilsje, vergat dat ze er waren en vermoorde hun vader. Shit happens. Na een paar goudgele schuimloze rakkers, gingen we  met een groepskroegentocht mee. Op de weg naar ons eerste café ontmoette we al meteen leuke mensen we weten niet meer precies hoe ze heten maar aardig waren ze wel. Eenmaal aan het dansen geslagen brak het eerste gevecht uit, ik werd ergens de hoek in geslingerd. En omdat iedereen op slippers loopt (hier genoemd Thongs) deed ik vrolijk mee. Naderhand niet zo slimme aanpak maar van fouten kun je leren.

Enfin ik was dus in de hoek beland en probeerde hier nonchalant en ongezien weer uit te komen. Wat bleek nu ik had heel “Glasblazerij Gerardo” in mijn voet zitten voor ik de schade kon bekijken namen twee grote sterke mannen mij mee en verbonden mijn voet. Wat verder die avond gebeurde weet ik niet meer precies maar we hebben wel wat leuke foto’s.

Liefs,

handtekening

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *