Reisverhalen

Busje komt zo……

Omdat ik niet het type liftend-langs-de-kant-rok-omhoog-en-flaneren-met-mijn-net-geschoren-benen ben leek het mij handig om een buskaart aan te schaffen.

Nu is Nieuw-Zeeland naast zijn populatie schapen ook erg bekend om de vele backpackers die daar “zich zelf gaan zoeken” dus zijn er behoorlijk wat buskaarten te verkrijgen. Na het één en het ander afgewogen te hebben wordt het de onderstaande route. Deze route mag je zowel in Auckland als in Christchurch beginnen en doet zowel toeristische plekken aan als de wat minder verdorven plekken. Ik ga na uitgebreid Auckland zelf te hebben beleefd dit avontuur beginnen. Ik kan dan via de website de gehele route per keer uitstippelen of alles al helemaal vastleggen. Klinkt goed he?

Kijk eens op: http://www.straytravel.com/explore-your-pass-options/hop-on-hop-off/

 Liefs,

handtekening