Reisverhalen

Nog 8 dagen….

Langzaam kruipen de dagen voorbij en ben ik slechts 8 nachten verwijderd van mijn reis. Ik moet eerlijk toegeven dat ik toch een beetje zenuwachtig begin te worden beetje onrustig. Ik heb zelfs al eens mijn tas ingepakt (lees:onder begeleiding van moeders) om te kijken of ik zwaar moet schrappen in mijn bepakking wil het allemaal passen.

Dit valt wonderbaarlijk mee want de weegschaal tikt slechts 14 kilo aan. Aangezien ik het allemaal op mijn rug moet dragen wil ik dit zo licht mogelijk houden. Maar ik heb toch echt 5 bikini’s nodig vind ik zelf, ook kan ik niet inleveren op mijn hippe zomer truitjes dan loop ik nog liever 8 dagen in dezelfde broek. Niet dat dat nodig is omdat ik er 5 meeneem. Met een handig systeem van zakken in mijn tas (broeken in zak, truitjes in zak, etc) kan ik gewoon de zak eruit trekken die ik nodig heb zonder de rest overhoop te hoeven halen en zal er ook geen mede-backpacker aan te pas hoeven komen om mij te helpen de rits weer dicht te krijgen.

Om een beeld te krijgen waar ik de komende 2 maanden zal vertoeven en ook om jullie eens goed in te wrijven wat voor prachtig land Nieuw-Zeeland is heb ik een sfeerfilmpje toegevoegd. Enjoy!!

Liefs,

handtekening

5 reacties

 • Jennifer

  Wow mijn komt echt dichtbij nu! Klinkt super en complimenten voor je inpakwerk echt super gedaan!
  Lukt mij niet eens voor een week om 20 kilo mee te nemen dus chapeau! Zie je morgen schat.
  Kus jennifer

 • Anouk

  Wauw schat!!
  Als je het maar niet flikt om met dolfijnen te gaan zwemmen zonder mij!!!!
  Wel tof jaja!! Ik ben jaloers!!!
  Nog dingen nodig die je mist??
  Kussie

 • Gerry

  Hoi Jamijn,
  voor morgen wensen we je een HELE FIJNE VERJAARDAG toe en voor de volgende week………
  HEEL VEEL PLEZIER, dat je maar veel mag zien, meemaken, beleven etc., etc.,etc.
  Maar wat die mannen uit het filmpje betreft……………….zolang ze maar goed kunnen dansen, zullen we maar zeggen. We volgen je op de voet, dus houdt ons op de hoogte en zit het even tegen denk dan gewoon: Het komt allemaal goed, schatje.
  Goede reis en tot hoors, Leo en Gerry

 • Joy

  He Babe!! ZOOOW ONTZETTEND VEEL FUN GEWENST!! ga lekker genieten!! ik doe wel gewoon blijven dromen bij je filmpjes, haha.. oooow en geef de pinguins een hele dikke knuffel van mij he?! (A) zoooooow lieefff!! hihi… have fun lekker jong, het is je super gegund!! zie je snel weer!! heeeeele dikke knuff!!