100 dromen

#23 Tattoo ontwerpen (Eerste stappen)

Nu ik mijn bloed gedoneerd heb kan ik de volgende stap aan #23 leggen, het ontwerpen van mijn eigen tatoeage. Ik weet al wat ik wil alleen de vorm en kleur heb ik nog niet optimaal. Ik ben grafisch ontwerper maar vormgeven op een huid is toch net even wat anders.

Ik wil op mijn pols 2 of drie Jasmijn bloemen in kleur zonder zwarte omlijning (voor de trage mensen Jasmijn op pols mijn naam Jasmijn Pols “snappie”) Ik heb al wat mooie bloemen gezien en nu is het een kwestie om samen met een tattooartist aan tafel te zitten en te schetsen. Omdat een Nederlandse Jasmijn bloem wit is lijkt het mij leuk om een mengeling van alle Jasmijn bloemen over de hele wereld te maken misschien ook omdat het reizen mij nu eenmaal in het bloed zit.

Hier wat inspiratiemateriaal:

tattoo3

tattoo8

910046433_5_WGNt