Reisverhalen

Verweggistan, here I come.

Ik zit al langer in mijn hoofd om nog één mooie lange reis te maken voordat ik mij stort op het solliciteer wereldje. Het lijkt mij ook moeilijker om na een poos gewerkt te hebben los te komen van dat ritme en weg te gaan.
Ik heb nu nog niet de lasten van een koophuis en kan mijn kamertje in den haag zolang onderhuren totdat ik weet wat ik ga doen nadat ik weer terug ben. Maar ik zal een route laten zien die mij interessant lijkt.

De eerste is een route van Kilroy Travel genaamd “The great escape” nou dat klinkt al goed. Je vliegt vanaf Londen omdat dat veel geld lijkt te schelen. Dan van Londen naar Los Angeles hier kan je zelf besluiten hoe lang je overal blijft. Dan van LA naar Ratonga Cook Islands is maar een piepklein eilandje maar wel super mooi. Hier zou ik dan een paar dagen blijven om de vlucht naar Nieuw-Zeeland wat in te korten.

Afbeelding 1

Dan naar Auckland hier moet ik dus een rondreis regelen naar het Zuidereiland maar dat schijnt gemakkelijk te zijn. Dan wordt je opgehaald in Christchurch om door te vliegen naar Singapore hier ben ik al eens geweest maar wil daar best nog tussen vluchten door 2 dagen verblijven. Dan vlieg je naar Bali dit lijkt mij leuk voor een ruime week dan vlieg je via Singapore weer terug naar Londen. Vet toch? Ik wil zo’n 3 a 4 maanden weg blijven. Dus ik moet nog flink wat sparen wil ik dit allemaal financieel krijgen. En natuurlijk wil ik ook alles op een leuke manier vastleggen en dat wil ook nog weleens duur zijn meer daarover later.

handtekening