Reisverhalen

Villa Muggenbult

Welkom in Villa Muggenbult, een prachtplek onder de zon. Het is een mooie stek voor 2 kleine arme backpackers. Ik zal jullie een kleine rondleiding geven door onze villa met prachtige illustraties. Natuurlijk allereerst eventjes een plaatje van het huisje zelf. Maar voor ik daar mee begin zal ik eens voor de niet oplettende kijker vertellen hoe we aan deze enorme villa komen. De nu vorige eigenaars van de welbekende kledingwinkel “‘Gassel” zijn geëmigreerd naar Australië. Om precies te zijn naar Helensvale een plaatsje 15 min van Surfer’s Paradise af. Niet alleen zij maar ook 2 vrienden hebben besloten te gaan, dit zijn dan weer hun aanstaande buren alleen arriveren zij pas eind januari. Wij mogen hier tijdelijk blijven en in ons plan zal dit tot ongeveer 2 januari zijn. Zoals beloofd hieronder het eerste kiekje van het huis.

Ziet u die voortuin wat een mooi gemaaid gras hé??? Na de oprit beklommen te hebben komen we aan bij de entree. Allereerst stapt u over een waterval vol tropische kikkers, een kleine galerij door en dan komt u bij de kleine opstap die tot de deur leidt naar Villa Muggenbult.

Entree!!!!!

Binnengekomen en de voeten afgeveegd, lopen wij door naar de woonkamer. Voor ons niet echt de woonkamer want er staat niks in en we zitten meer in de keuken en buiten. Maar ik gebruik de ruimte voor mijn ochtend gymnastiek!!

De keuken met de gepimpte ijskast vol jeugdherinneringen!

Na een kleine blik in de kombuis kunnen we door naar boven waar het slaapgebeuren zich bevindt. Volgt u mij??? Hieronder een plaatje van mijn slaapkamer, goed letten op de details de blauwe blokjes patroon loopt door in de kussens. Nog een leuk shot van mij genietend van het verhalenboek van vriendinnen gekregen.

We laten de slaapkamers achter ons en betreden de badkamer. Vergeleken met de badkamer van Yvon loop ik een jaar of 30 achter. Groen sanitair, bruin bloemen patroon op beige tegels. Een geweldige badkamer dus. Let eventjes goed op kijk naar het plaatje van het bloemetjes patroon en zoek de vergelijking……. Ja goed dezelfde kleur als mijn ogen, hoe toevallig is dat???

Als laatste maar beslist niet minste is natuurlijk ons privé zwembad waar wij dan ook vrijwel iedere dag gretig gebruik van maken. U snapt natuurlijk wel dat dit alles goed onderhouden moet worden en daar zetten we dan ook beide schouders onder en laten zien dat ook wij hard kunnen werken en poetsen als een dolle mina!!

Om even goed af te sluiten en vele vragen in een klap te beantwoorden, het heet Villa Muggenbult omdat in de eerste 4 dagen ik meer dan 80 muggenbulten had. En meteen opgenomen werd in……………………het Guinness book of records

Liefs,

handtekening

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *