Jasmijn Pols

Deze dromenjager is meer dan een reislustige avonturier die de wereld verovert! Ik bereis ook menig creatief denkproces met een rugzak voor digitale kennis en een sterke wil om van alles iets goed, beter, best te maken. Als moeder schrijf ik daarnaast over de dagelijkse beslommeringen met een goede dosis cynisme en zelfspot.

Is jouw bedrijf te klein voor een marketing communicatie afdeling of kom je er zelf gewoonweg niet aan toe? Wil je meer doen in bijvoorbeeld op sociale media, blogs of een maandelijkse nieuwsbrief afgestemd op jouw doelgroep?

Laat mij je ondersteunen en zorg dragen voor de marketing en communicatie binnen jouw bedrijf! Dit kan al vanaf een paar uur per week of per maand.

Aarzel niet en neem contact met me op!

Content marketing

Het optimaliseren van de content op je website. Wat wil je nu echt vertellen en bereiken? Creëer en deel unieke content die bezoekers niet moeten maar graag willen lezen.

Bloggen

Op zoek naar een blogger voor verschillende onderwerpen. Geoptimaliseerd met zoekwoorden ontvang je een tekst die voldoet aan de eisen om je doel te bereiken.

Grafisch ontwerp

Een sterk concept met een scherp ontwerp. Gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen en logo’s en het vastleggen in een eigen visuele identiteit.

Freelance marketeer Den Bosch

Ben je op zoek naar iemand die periodiek hulp biedt bij verschillende marketingvraagstukken op locatie of vanuit huis? Dan ben ik je vrouw! Ik bied hulp als Marketing zzp’er. Afhankelijk van de vraag kijken we samen naar de beste manier om hier de juiste invulling aan te geven.

Herken je jezelf in een van deze uitspraken?

* “We moeten echt een keer iets met SEO gaan doen…”
* “We weten dat bloggen belangrijk is, maar niemand pakt het op…”
* “Op de to-do-lijst staat ‘verbeteren van de website’ eigenlijk al te lang.”
* “Onze Instagram feed blijft akelig lang leeg maar we hebben zoveel leuks te vertellen.”
* “We hebben inhoudelijk goede nieuwsbrieven maar ze zien er nog niet mooi en commercieel genoeg uit”.

Dan ‘moet’ je bij deze online marketing zzp’er zijn!

Aarzel niet en neem vooral even contact met mij op. Kijken we samen hoe we beiden blijven doen waar we goed in zijn en dit versterken!

Greep uit mijn opdrachtgevers