Over

DSCN0635

Deze dromenjager is meer dan een reislustige avonturier die de wereld verovert! Ze bereist ook menig creatief denkproces met een rugzak voor digitale kennis en een sterke wil om van alles iets goed, beter, best te maken. Als new born mom schrijft ze over de dagelijkse struggles als moeder met een goede dosis cynisme en zelfspot.

 

contentstrategie_den-bosch

Online content marketing
Het optimaliseren van de content op je website. Wat wil je nu echt vertellen en bereiken? Creëer en deel unieke content die bezoekers niet moeten maar graag willen lezen.

huisstijlontwerp-den-boschGrafisch ontwerp
Een sterk concept met een scherp ontwerp. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen en logo’s en weet de kern vast te leggen in een eigen visuele identiteit.

blog_schrijven_den-boschBloggen
Opzoek naar iemand die blogs wil schrijven over verschillende onderwerpen. Ik ben je vrouw! Geoptimaliseerd met zoekwoorden ontvang je een tekst die voldoet aan de eisen om je doel te bereiken.

Neem vooral een kijkje op mijn website en laat je inspireren! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of interesse in een samenwerking? Aarzel niet en neem contact met me op!