Over

Jasmijn Pols

Freelance Marketeer

Ik bereis met een rugzak vol digitale kennis menig creatief denkproces.
Dit combineer ik met een sterke wil om van alles iets goed, beter, best te maken.

Is jouw bedrijf te klein voor een marketing communicatie afdeling of kom je er zelf gewoonweg niet aan toe? Wil je meer doen op sociale media, de beste productteksten, geniale blogs of een maandelijkse nieuwsbrief afgestemd op jouw doelgroep?

Laat mij je ondersteunen en zorg dragen voor de marketing en communicatie binnen jouw bedrijf! Dit kan al vanaf een paar uur per week of per maand.

Aarzel niet en neem contact met me op!

Content Marketeer

Wil je jouw content laten optimaliseren op je website of betere productcontent. Wat wil je nu echt vertellen en bereiken? Creëer en deel unieke content die jouw doelgroep graag leest en overtuigt.

Blogs & e-mails

Op zoek naar een blogger voor verschillende onderwerpen of gepersonaliseerde e-mails? Geoptimaliseerd met zoekwoorden ontvang je teksten die voldoet aan de eisen om je doel te bereiken.

Vormgeving

Een sterk concept met een scherp ontwerp, het is de sleutel tot succes. Met gevoel voor vorm, oog voor detail en passie voor design, mooie dingen maken die scoren.

Webshopmanager

Overtuig met jouw webshop door relevant aanbod te tonen op het juiste moment. Content juist te optimaliseren en weer te geven in een passende categorie, gewenst zoekresultaat of op een landingspagina.

 

Marketplaces

Jouw product promoten bij bezoekers van websites zoals Bol.com en Amazon. Ik verzorg de juiste mappings, optimaliseer content in beeld en tekst voor de beste resultaten.

Concept & Strategie

In een goede online strategie helpt je gebruikers keuzes te maken.Hoe wil jij ze overtuigen en wat heb je daarvoor nodig om dit te bereiken? Een plan van aanpak en concrete implementatie.

 

jasmijn_pols

Freelance Online Marketeer – Den Bosch

Ben je op zoek naar iemand die periodiek hulp biedt bij verschillende marketingvraagstukken op locatie of vanuit huis? Dan ben ik je vrouw! Ik bied hulp als Marketing zzp’er. Afhankelijk van de vraag kijken we samen naar de beste manier om hier de juiste invulling aan te geven.

Herken je jezelf in een van deze uitspraken?

  • We moeten echt een keer iets met SEO gaan doen…”
  • “We weten dat bloggen belangrijk is, maar niemand pakt het op…
  • “Mijn producten komen niet lekker over op Bol of Amazon”
  • “Op de to-do-lijst staat ‘verbeteren van de website’ eigenlijk al te lang.”
  • “Onze Instagram feed blijft akelig lang leeg maar we hebben zoveel leuks te vertellen.”
  • “We hebben inhoudelijk goede nieuwsbrieven maar ze zien er nog niet mooi en commercieel genoeg uit”.

Dan ‘moet’ je bij deze online marketing zzp’er zijn!

Aarzel niet en neem vooral even contact met mij op. Kijken we samen hoe we beiden blijven doen waar we goed in zijn en dit versterken!

Greep uit mijn opdrachtgevers
shopcrew-logo
jansen-noy logo
furnihaus
khn
robbshop
logo_hoppenbrouwer
HNFR_LOGO_1 jaar
MJM_logo
Qooods_logo_DEF
logo_grijs