Reisverhalen

Hilfe, ich kan nicht bremsen!

Met blik op oneindig, vol goede moed en zonder bikinibroek stond ik op de surfplank. Mijn haar had de vorm aangenomen van een verzopen kat en terwijl ik nog vast zat aan mijn surfplank was ik mijn bikini broek aan het zoeken tussen een groep enthousiasteĀ snorkellaars. Ach ja een beetje nudisme op z’n tijd kanĀ best, het is gewoon een kwestie van het juisteĀ tijdstipĀ zoeken en daar een moment in te creĆ«ren.

plaatje

Twee uur eerder.
Ik had afgesproken met Gowanna een Zwitsers meisje die ook in ons hostel verblijft, om alleen Duits te praten. Dit zou een spreekwoordelijke boost moeten zijn voor mijn Duits. Mijn accent leek op een op hol geslagen Hitler en kon met moeite mijn spastische arm omlaag houden. Ik wilde graag een surfles en Gowanna was zo aardig om die gratis te geven. Ik mƶchte gern ein surfplank. En jawol daar gingen we richting der Grosse wasser. Na drie goede happen zeewater binnen te hebben gekregen, dacht ik mijn stabiliteit gevonden te hebben. Terwijl Gowenna mij de eerste zet gaf en mij achteraan schreeuwde: “Du must peddelen, Jasmien”. Gaf ik haar antwoord in mijn best gesproken duits:” Aber Jawol ich gehe al!” Ik pakte die golf, richtte mijzelf op en als een kromgetrokken braadworst en zo gleed ik op de golven richting strand.

Toen ik mij bedacht dat ik zo onderhand van het surfbord af moest om te vermeiden rechtstreeks tussen een snorkelende groep mensen te belanden, kwam er maar Ć©Ć©n gedachte in mij op en handelde ernaar. Ik riep heel hard. ” Hilfe menschen ich kan nicht bremsen”. En liet mij vervolgens broekloos het zoute zeewater in plonsen. Daar ging niet alleen mijn hoop op een goede Duitse spraak maar ook mijn surfcarriĆØre regelrecht naar de haaien. Das ist wirklich scheisse!!
Liefs,
handtekening

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *